top of page

ONZE
SERVICES

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Geef je zakelijke profiel of CV een een upgrade. De meeste mensen hebben vaak geen goede foto van zichzelf. Hoogstens maar een selfie in privé sfeer. Deze wil je niet gebruiken voor je zakelijke profielen of op je CV. Een professionele profielfoto geeft een goede indruk en draagt bij aan het vertrouwen van jou en je bedrijf.

ZAKELIJKE VIDEO'S

Wil jij het verschil maken en net even extra opvallen? Maak dan een zakelijke video. Denk bijvoorbeeld aan een goede bedrijfsvideo. Zo breng je jouw bedrijf goed in beeld en zorg je voor vertrouwen bij de klant. Ook kun je een persoonlijke video laten maken om jezelf bijvoorbeeld voor te stellen. Dit werkt vaak beter dan een zakelijk portret en kun je op verschillende manieren inzetten!

PRODUCT FOTOGRAFIE

Jij hebt een mooi product en wilt deze graag goed gaan verkopen. Hier heb je goed beeldmateriaal voor nodig. Je kunt zelf aan de slag gaan en stoeien tot je een mooi beeld hebt, maar wist je dat het vaak efficiënter en voordeliger is om het toch uit te besteden? Wij maken “packshots” (foto’s met een egale witte achtergrond). Maar ook sfeerbeelden, denk aan een product in een setting of met een andere achtergrond.

CONTENT OP MAAT

Heb je bepaalde wensen en weet je niet precies waarmee je moet beginnen? Laat het ons dan weten, wij kunnen je van A tot Z verder helpen met jouw doelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar de wensen en maken een concreet plan om zo jouw wensen te behalen.

Vul het formulier hieronder in of mail naar info@studioklijn.com.

Bellen kan ook naar +31 6 29 91 79 66

CONTACT

Je bericht is verzonden. Je ontvangt binnen 24 uur reactie.

Neem contact met ons op

"WATERLAND"

Avegaar 52

1141JJ Monnickendam

"ARNHEM"

Hunnenveld 34

6846CP Arnhem

info@studioklijn.com

+31 629917966

bottom of page