top of page
Ska en Nestor - Studio Klijn-Crop.jpg

HALLO,

Wij zijn Ska en Nestor, een creatief duo met oog voor detail. Samen zorgen wij voor aansprekende content voor jouw bedrijf. Nestor heeft jarenlange ervaring in fotografie. Van het fotograferen van mensen, tot een product perfect op beeld brengen. Ska neemt het video gedeelte op zich. Met het afronden van zijn AV-Productie opleiding weet hij precies hoe je van idee, naar concept gaat, en zo gerichte resultaten boekt. Wij vullen elkaar aan, zo weet jij dat jouw opdracht in goede handen is, en je de mooiste beelden hiervoor terug krijgt. Wij hebben ons daarom in 2020 ingeschreven bij de KVK en van onze hobby ons werk gemaakt. Zo doen wij iedere dag wat wij leuk vinden, en helpen wij bedrijven mooie content.

  • Instagram - Studio Klijn
  • LinkedIn - Studio Klijn
  • Vimeo - Studio Klijn

ONS VERHAAL

Ska Klijn

Ik ben Ska en ben videograaf van beroep. Sinds mijn middelbare schooltijd ben ik begonnen met fotografie en video. Ik ging naar een creatieve school waar er veel ruimte was voor creativiteit. Zo ben ik begonnen met video’s maken voor familie en vrienden. Later ben ik foto’s en video’s gaan maken van automotive. Ook een hobby van mij. De keuze om voor mijzelf te beginnen was daarom erg vanzelfsprekend. Nu heb ik van mijn Hobby mijn werk gemaakt en werk ik elke dag met veel plezier aan onze projecten.

Ska 02-22 kopiëren.JPG
Nestor - 02-22 kopiëren.JPG

Nestor Tsakirakis

Ik ben Nestor en ben fotograaf van beroep. Toen ik 14 jaar werd kreeg ik mijn eerste camera van mijn ouders. Daar begon het, sinds dien is fotografie een deel van mijn leven geworden. Eerst begon ik met natuurfotografie, denk aan bloemen en landschappen. Ik merkte snel dat ik toch meer interesse had in het fotograferen van mensen, en zo mijn creativiteit te uiten. Ik maakte veel zelfportretten, zo leerde ik photoshop en belichting. Ik wist altijd dat ik voor mijzelf wilde beginnen. Daarom was het ook vanzelfsprekend iets met fotografie te doen en hier mijn fulltime baan van te maken.

CONTACT

Bedankt voor het indienen!

Neem contact met ons op

"WATERLAND"

Avegaar 52

1141JJ Monnickendam

"ARNHEM"

Hunnenveld 34

6846CP Arnhem

info@studioklijn.com

+31 629917966

bottom of page